Bedankt voor het downloaden! Jouw gratis checklist is onderweg naar jou mailbox,

MAAR WACHT... WIL JIJ METEEN AAN DE SLAG, DAN HEB IK IETS SUPERTOFS VOOR JOU!

exclusive shopify workshop | zaterdag 22 juni 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

exclusive shopify workshop

Meld je aan en ontvang als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze exclusieve workshop waarin jij – samen met een kleine groep fysiek op locatie – in één dag leert hoe je jouw eigen Shopify webshop kunt bouwen. Na deze workshop heeft Shopify geen enkel geheim meer voor jou. 

LET OP: BEPERKT PLEK! (incl. lunch, thee, koffie)

Fysiek op locatie

Beperkt plek!

Na ontzettend veel vraag te hebben gehad hierover, gaat het weer gebeuren op zaterdag 22 juni: de Exclusive Shopify Workshop. Op zaterdag 15 juni gaan de deuren voor inschrijving open en als jij je nu op de wachtlijst zet ontvang jij 15 juni als eerste de link waarmee jij daadwerkelijk jouw plek kunt bemachtigen. 
 
Een workshop waarin jij in één dag leert hoe je jouw eigen Shopify webshop kunt bouwen zonder enige technische kennis te hebben of nog langer afhankelijk te zijn van een webdesigner!
casa connect webdesign wordpress website

JE LEERT IN DEZE EXCLUSIEVE SHOPIFY WORKSHOP ONDER ANDERE over:

Bouwen

Hoe je met een Shopify template makkelijk jouw webshop bouwt.

Design

Hoe je jouw gehele branding door kunt voeren tot een mooi design.

Instellingen

Na deze workshop is geen enkele instelling meer geheim voor jou.

Applicaties

Met verschillende applicaties haal jij nóg meer uit jouw webshop.

E-mailmarketing

Shopify templates opstellen en automatiseringen maken.

Bonus

Tijdens de workshop leer ik jou ook wat je náást je webshop kunt doen.

BONUS EARLY BIRDS: 1-1 sessie

Speciaal voor de deelnemers die zich binnen 48 uur inschrijven nadat de deuren opengaan op 15 juni heb ik een waardevolle bonus! Een 1-1 sessie van 30 minuten waarin we jouw Shopify webshop – nadat jij deze hebt gebouwd – kunnen bespreken en optimaliseren.

zij gingen jou voor

zaterdag 22 juni is het zover :

Zaterdag 15 juni gaan de deuren open en kan er daadwerkelijk ingeschreven worden en de beperkte plekken bemachtigd worden voor deze Exclusive Shopify Workshop op zaterdag 22 juni. Een workshop waarin jij – samen met een klein select groepje – in één dag leert hoe je jouw eigen Shopify webshop kunt bouwen.

Waar je op dit moment staat:

Waar je staat na deze workshop:

casa connect webdesign

Hi, Ik ben Salma

Een 31 jarige mama van twee meiden en een lief klein jongetje, afgestudeerd met een International Business and Languages Bachelor waarbij ik de tijd van m’n leven heb gehad door tweemaal een half jaar in het buitenland te wonen en hopeloos verslaafd aan koffie, lekker eten en reizen.

Oh ja, en ik ben webdesigner.

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd met het bouwen van webshops voor ondernemers, waardoor ik ondertussen kan dromen hoe het e-commerce platform Shopify in elkaar steekt. En jij kunt daar nu jouw voordeel mee doen. 

faq

Nee, je zit nergens aan vast. Je zet jezelf alleen op de wachtlijst wat betekent dat jij binnenkort als eerste de link ontvangt met meer informatie over deze Exclusive Shopify Workshop en daadwerkelijk jouw plek kunt bemachtigen.

Zaterdag 15 juni gaan de deuren open en kun je je daadwerkelijk inschrijven voor de Exclusive Shopify Workshop. 

De Exclusive Shopify Workshop zal ongeveer 7 uur duren. Van 10u tot 17u.

De exacte prijs ontvangen de Early Birds die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst, maar om je een indicatie te geven: de Exclusive Shopify Workshop zal meer dan €500(!) goedkoper zijn dan het bedrag dat je betaalt bij het uitbesteden! En nu kun je het ook nog eens zelf leren beheren.

De exacte locatie ontvangen de Early Birds die zich daadwerkelijk aanmelden voor de wachtlijst, maar het zal in Utrecht (Nederland) plaatsvinden omdat dat het meest centraal gelegen is en op die manier eerlijk naar alle deelnemers toe.

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.