Download gratis

de website checklist

“Een eigen website / webshop starten, maar geen idee waar je moet beginnen? Vul dan je gegevens in en je ontvangt de gratis checklist in je mailbox om meteen aan de slag te gaan.”

gratis website checklist

In de checklist vind je:

Hi, Ik ben Salma!

Een 31 jarige mama van twee lieve meiden en een lief klein jongetje. Verslaafd aan koffie, lekker eten en reizen.

Na afgestudeerd te zijn met een International Business and Languages Bachelor bleef ik een tijd in loondienst werken tot het kriebelde om iets voor mezelf te beginnen.

Dat werd een interieurwebshop om er vervolgens achter te komen dat ik daar niet happy van werd en liever mijn hart volgde naar wat ik écht wilde: vrouwelijke ondernemers binnen 30 dagen (of 14 dagen voor spoed) te helpen aan een goedwerkende website waar zij hun producten/diensten kunnen tonen aan klanten, die deze in een veilige omgeving kunnen betalen.

En dat heeft me geleid tot Casa Connect.

casa connect webdesign

Klaar om aan de slag te gaan?

Download de gratis website checklist

Een eigen website of webshop starten, maar geen idee waar je moet beginnen? Vul dan je gegevens in en je ontvangt de gratis checklist in je mailbox om meteen aan de slag te gaan.

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.