EXCLUSIVE SHOPIFY WORKSHOP! SCHRIJF JE NU IN VOOR 2 juni 2024

LET OP!

BEPERKT PLEK

Meld je nu aan voor deze exclusieve workshop waarin je leert hoe je een professionele Shopify webshop kunt bouwen, klanten veilig kunt laten betalen, e-mailcampagnes kunt opstellen en alle ins and outs van Shopify leert kennen met Early Bird Korting!

INCLUSIEF LUNCH, KOFFIE EN THEE.

Slechts 10 plekken,

DUS WEES SNEL!

Om de kwaliteit van de Exclusive Shopify Workshop hoog te houden en alle deelnemers te kunnen voorzien van persoonlijke aandacht en tijd zijn er slechts 10 plekken beschikbaar.

Wees dus op tijd en bemachtig jouw plek voor alle plekken bezet zijn om in slechts één dagdeel te leren hoe je jouw Shopify webshop kunt bouwen en beheren zonder technische kennis.

casa connect webdesign wordpress website

JE LEERT IN DEZE EXCLUSIEVE SHOPIFY WORKSHOP ONDER ANDERE over

faq

Ben je een ondernemer en heb je of wil je een webshop starten om online producten te verkopen? Dan is dit ABSOLUUT voor jou. Voordeliger dan deze prijs vind je NERGENS en je leert álles wat je moet weten over het bouwen en beheren van een Shopify webshop. 

Ookal heb je niet à la minute een webshop nodig, je hebt het dus wel later nodig. Een exclusieve Shopify Workshop zoals deze ga je nergens anders meer vinden, vooral niet tegen zo’n lage prijs. Nu voordelig investeren = later van profiteren. 

Door de gebruiksvriendelijkheid van Shopify in combinatie met mijn ervaring – ik kan Shopify ondertussen dromen – kunnen we alle onderdelen binnen 1 dag behandelen. Ook is er plek voor maximaal 10 personen om de kwaliteit van deze exclusieve workshop te behouden en jullie allen van aandacht te kunnen voorzien.

De locatie zal in Utrecht zijn, omdat dat centraal gelegen is in het land. Dit is het eerlijkst voor alle deelnemers gezien zij vanuit verschillende steden komen. 

Het zal op zondag 2 juni 2024 plaatsvinden, gezien velen doordeweeks ook nog werken. Informatie omtrent de exacte tijd en locatie zullen de deelnemers ontvangen via de mail. 

Ben jij er klaar voor?

jouw professionele webshop

€897

LET OP: de prijs van de Exclusive Shopify Workshop gaat over 24 uur omhoog.

(NORMALE PRIJS: €897)

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.