Bedankt voor het downloaden! Jouw gratis checklist is onderweg naar jou mailbox,

MAAR WACHT... WIL JIJ METEEN AAN DE SLAG, DAN HEB IK IETS SUPERTOFS VOOR JOU!

Schrijf je als eerste in voor de lancering op dinsdag 30 april

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Binnenkort beschikbaar

exclusive shopify workshop

Meld je aan en ontvang als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze exclusieve workshop waarin jij in een dagdeel leert jouw eigen Shopify webshop te bouwen. Na deze workshop heeft Shopify geen enkel geheim meer voor jou. 

LET OP: BEPERKT PLEK!

Je bent niet de enige

anderen zijn ook benieuwd!

Na ontzettend veel vraag te hebben gehad hierover, gaat het dan eindelijk gebeuren! Dinsdag 30 april gaan de deuren eindelijk open en kan er daadwerkelijk ingeschreven worden voor dit exclusieve Shopify Workshop.
 
Een workshop waarin jij in een dagdeel leert hoe je jouw eigen Shopify webshop kunt bouwen zonder enige technische kennis te hebben of nog langer afhankelijk te zijn van een webdesigner!
casa connect webdesign wordpress website

JE LEERT IN DEZE EXCLUSIEVE SHOPIFY WORKSHOP ONDER ANDERE over:

Bouwen

Hoe je met een Shopify template makkelijk jouw webshop bouwt.

Design

Hoe je jouw gehele branding door kunt voeren tot een mooi design.

Instellingen

Na deze workshop is geen enkele instelling meer geheim voor jou.

Applicaties

Met verschillende applicaties haal jij nóg meer uit jouw webshop.

E-mailmarketing

Shopify templates opstellen en automatiseringen maken.

Bonus

Tijdens de workshop leer ik jou ook wat je náást je webshop kunt doen.

Dinsdag 30 april is het zo ver:

Dinsdag 30 april gaan de deuren open en kan er daadwerkelijk ingeschreven worden voor deze exclusieve Shopify Workshop. Een workshop waarin jij in een dagdeel leert hoe je jouw eigen Shopify webshop kunt bouwen zonder enige technische kennis te hebben!
 
 

Waar je op dit moment staat:

Waar je staat na deze workshop:

casa connect webdesign

Hi, Ik ben Salma

Een 31 jarige mama van twee leuke meiden en een lief klein jongetje, afgestudeerd met een International Business and Languages Bachelor waarbij ik de tijd van m’n leven heb gehad door tweemaal een half jaar in het buitenland te wonen en verslaafd aan koffie, lekker eten en reizen.

Oh ja, en ik ben webdesigner.

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd met het bouwen van webshops voor ondernemers, waardoor ik ondertussen precies kan dromen hoe het e-commcerce platform Shopify in elkaar steekt. En jij kunt daar nu jouw voordeel mee doen. 

faq

Nee, je zit nergens aan vast. Je zet jezelf alleen op de wachtlijst wat betekent dat je de aankomende periode meer informatie ontvangt over deze exclusieve Shopify workshop.

Dinsdag 30 april gaan de deuren open en kun je je daadwerkelijk inschrijven voor de Shopify workshop. 

De exacte prijs ontvangen de early birds die zich daadwerkelijk aanmelden voor de wachtlijst, maar om je een indicatie te geven: de Exclusive Shopify Workshop zal niet eens 40% kosten van het totale bedrag als je het laat uitbesteden! En nu kun je het ook nog eens zelf beheren.

De exacte locatie ontvangen de early birds die zich daadwerkelijk aanmelden voor de wachtlijst, maar om je een indicatie te geven: de Exclusive Shopify Workshop zal in Nederland plaatsvinden in een stad dat centraal gelegen is.

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.