Werkwijze

VVV Methode

Samen jouw wensen bespreken en alles vastleggen. Dan aan de slag en de website vormen, terwijl ik jou door het gehele proces meeneem. Na jouw feedback kan ik de website/webshop voltooien en kun jij aan de slag met jouw business.

Vastleggen

Kennismaken

Je neemt contact op door middel van het contactformulier of direct te mailen naar info@casaconnect.nl en geeft aan wat je nodig hebt. Daarna kunnen we een Zoommeeting inplannen om vrijblijvend kennis te maken en waarin jouw wensen voor de website/webshop besproken worden.

Vastleggen

Na het kennismakingsgesprek hebben we vastgesteld of je een website of webshop nodig hebt, hoeveel pagina's het zal bevatten, de huisstijl, jouw doelstellingen en de deadline. Je ontvangt daarna per e-mail hetgeen we besproken hebben + factuur. Na betaling ga ik aan de slag voor jou.

Vormen

Aan de slag

Terwijl ik alvast aan de slag ga met het ontwerp voor jouw website, stuur jij mij de teksten en beelden die je wilt gebruiken. Geen zorgen; ook zonder de definitieve teksten en beelden krijg je al een beeld van hoe de website eruit komt te zien. Hoe sneller ik alles krijg, hoe sneller je live kunt gaan!

Eerste versie

Tijdens het proces deel ik een paar keer de voortgang met jou, zodat je goed op de hoogte blijft. Na ongeveer 2 weken is de opzet van de gehele website gereed en kun jij deze rustig inzien. Het is dan de bedoeling dat je duidelijk jouw feedback noteert en doorgeeft wat je gewijzigd wilt hebben.

Voltooien

definitieve versie

Afhankelijk van hoe snel jij de wijzigingen en feedback doorgeeft neem ik een week de tijd om alles goed te corrigeren waar nodig. Ik stuur het jou nogmaals om het in te zien. Heb je jouw website goedgekeurd en ben je tevreden met het resultaat? Dat betekent dat je live kunt gaan. Gefeliciteerd!

Onderhoud

Je hebt na oplevering van je website of webshop twee weken gratis support. Dit houdt in dat je maximaal 3x een wijziging kan laten door voeren door mij. Gratis. Heb je meer hulp nodig of wil je altijd het technische onderhoud bij mij laten? Dan kun je een maandelijks (opzegbaar) abonnement nemen.

Tarieven