casa connect

Laat ik maar meteen eerlijk met je zijn:

Ik ben verslaafd!

“Aan koffie, lekker eten en reizen welteverstaan. Wat dacht jij dan?

Ik ben Salma; een 31 jarige mama van twee leuke meiden en een lief klein jongetje, afgestudeerd met een International Business and Languages Bachelor waarbij ik de tijd van m’n leven heb gehad door tweemaal een half jaar in het buitenland te wonen én dus verslaafd alle bovengenoemde dingen. Oh ja, en ik heb een zwak voor het volgen van mijn hart.

En dat heeft me geleid tot Casa Connect.”

“Wat voor jou maanden kan duren om uit te vogelen, kan ik voor jou in een paar weken gereed hebben. Daarom ben ik er; om deze zorg van jou over te nemen. Jij richt je op de andere zaken van jouw business en ik doe waar ik goed in ben: van niets iets super moois maken!”

Hoe ik hier terecht ben gekomen?

“Toen ik na mijn studie in loondienst ging werken was ik o.a. verantwoordelijk voor de e-commerce en beheerde ik de webshop. Na een paar jaar werd ik moeder van een tweeling en vond ik het 40 uur per week in loondienst werken met twee baby’s niet te doen. Ik besloot te stoppen en heb welgeteld vier maanden ’thuis gezeten’. Conclusie? Ik werd daar geen vrolijke moeder, partner of Salma van. Ondernemen zat altijd in mijn gedachten en ik begon rustig aan uit te vogelen wat ik graag wilde doen op langer termijn en ook echt leuk vond om te doen i.c.m. het moederschap.”

Webdesigner it is!

Uiteindelijk belandde ik hier

“Na een paar jaar goede fouten te hebben gemaakt, geleerd te hebben en vooral doorgezet te hebben, sta ik hier. Enthousiast en gedreven! Met Casa Connect neem ik de zorg van jouw website of webshop over, terwijl jij doet waar jíj goed in bent en graag doet.”

casa connect

© 2024 all rights reserved

casa connect webdesign

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.