casa connect

Jouw website,
jouw visitekaartje.

Websites en webshops

Binnen 14 dagen (of 7 dagen bij spoed) een mooie, snelle en goedwerkende website laten maken waar jij jouw producten / diensten professioneel kunt tonen aan jouw klanten, die zij in een veilige omgeving kunnen betalen.

Ik begrijp de drukte en stress die komt kijken bij het opzetten van jouw onderneming. Vaak naast het hebben van een huishouden, kinderen en wellicht een studie en/of een andere baan. Ik zorg ervoor dat dít proces in ieder geval zorgeloos verloopt.

Niets irritanters dan een website die niet goed werkt

Jouw website is inderdaad jouw visitekaartje, maar moet vooral van nut zijn. Ik zorg ervoor dat zowel het innerlijk als het uiterlijk van jouw website in orde is en je kunt genieten van jouw passie zonder je zorgen te maken of je daar wel inkomen mee kan genereren op jouw website.

Review:

Zeer tevreden!

“Ben zeer tevreden over het resultaat van mijn webshop. Alles verliep vlotjes, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en als ik vragen had kon ik altijd terecht dus ben er super blij mee.”

ByChaimaDesigns

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen:

je wordt niet serieus genomen zonder website!

Goed nieuws! Dat kan ík voor jou doen, terwijl jij je zorgeloos bezighoudt met andere aspecten van jouw onderneming. Ik begrijp als mede-onderneemster en moederzijnde als geen ander hoe lastig het is om alle ballen hoog te houden. Dus laat mij de website en onderhoud van je overnemen, zodat jij ervoor kunt zorgen dat jouw business draaiende blijft op alle andere vlakken. Jij jouw favoriete bezigheid en ik de mijne.

En wat ik er van afweet? Ik heb al jaren ervaring met het e-commerce platform Shopify en het CMS systeem WordPress. Beiden heb ik helemaal onder de knie, waardoor ik de website of webshop van jouw dromen kan maken. Wat voor jou maanden werk zal zijn om het minimale uit te vogelen, kan ik voor jou binnen 14 dagen gereed maken – of 7 dagen bij spoed. Jij richt je op de andere zaken van jouw business en ik creëer een mooie en goedwerkende website.

VVV-methode

Samen jouw wensen bespreken en alles vastleggen. Dan aan de slag en de website vormen, terwijl ik jou door het gehele proces meeneem. Na jouw feedback kan ik de website/webshop voltooien en kun jij aan de slag met jouw business.

Vastleggen

Je neemt contact op om een Zoommeeting in te plannen voor een gratis vrijblijvend gesprek waarin we kennismaken en jouw wensen voor de website/webshop besproken worden en vastleggen. Hierna betaal jij de factuur waarmee jouw website in mijn agenda wordt ingeboekt.

Vormen

Nadat ik alle content van jou heb ontvangen in een gedeelde map die ik je zal toesturen kan ik aan de slag. De lay-out, de invulling en alles daaromheen wordt gedaan. Tijdens dit proces houd ik je op de hoogte. Vervolgens ontvang je bericht dat je de eerste versie kunt bekijken en jouw feedback kunt doorgeven.

Voltooien

Nadat je jouw feedback hebt doorgegeven, kan ik het doorvoeren en wijzigen indien nodig. Heb je jouw website goedgekeurd? Gefeliciteerd, jij kunt LIVE gaan! Heb je daarna liever geen omkijken meer naar de website of webshop? Dan kun je een onderhoudsabonnement afnemen waarbij ik de website zal beheren.

Wat gebeurt er na de oplevering van de website/webshop?

Je hebt na oplevering van je website of webshop twee weken gratis support. Dit houdt in dat je maximaal 3x een wijziging kan laten door voeren door mij. Gratis. Heb je meer hulp nodig of wil je altijd het technische onderhoud bij mij laten? Dan kan dat tegen het uurtarief of kun je een maandelijks (na 6 maanden opzegbaar) abonnement nemen.

Review:

PROFESSIONELE WEBSITE​

“Salma heeft mij super goed geholpen met het opzetten van mijn website. Haar geduld, kennis en positiviteit heeft er voor gezorgd dat ik nu een hele professionele site heb. Mijn site is precies op mijn eigen smaak gemaakt. Ik ben heel tevreden!”

MindMuscleMakover

Samenwerken

Wat kun je verwachten?

Bij Casa Connect ben je niet zomaar een nummertje. Vanaf het vrijblijvende intake gesprek totdat je LIVE gaat ben ik er om je te adviseren, eerlijk te zijn en jouw website/webshop te behandelen als de mijne.

Om duidelijkheid te scheppen over onze samenwerking heb ik een opsomming gemaakt van wat je precies kunt verwachten van mij om een fijne samenwerking te creëren.

01

responsive design

Een goedwerkende website of webshop werkt op alle apparaten en vooral op mobiele apparaten. Ik hanteer de Mobile First methode, waarbij de mobiele versie het belangrijkste is gezien meer dan 75% van de bezoekers binnenkomt op de mobiele versie.

Design naar wens

Met het bouwen van jouw website of webshop wordt er rekening gehouden met jouw branding. Dat wil zeggen dat de huisstijlkleuren en lettertype die jij aanlevert doorgevoerd worden over de gehele website. Heb je geen specifieke voorkeur, maar een bepaalde stijl in gedachten? Dan kan ik je ook adviseren m.b.t. de branding.

02

03

koppelen externe platformen

Dat wil zeggen dat – behalve dat de website responsive is en naar jouw smaak ingericht – er ook gezorgd wordt voor de koppeling met de betaalmethoden en verzendmethoden. Heb je externe platformen waar gebruik van moeten worden gemaakt door klanten, zoals een e-learning platform, specifieke boekingsagenda of een e-mail marketingsysteem? Ook dat koppel ik voor je.

Sparringspartner

Je kunt tijdens het gehele proces bij me terecht voor advies en let op: ik zal eerlijk zijn. Misschien heb je iets gedachten wat ik je afraad om technische redenen of omdat het de customer journey teniet doet. Ga er vanuit dat ik je adviseer zoals ik dat voor mijn eigen website doe: met een juiste achterliggende reden.

04

Review:

zo enorm blij mee!

“Casa Connect heeft mijn website gemaakt en ik ben er zo enorm blij mee. De webdesigner is een geweldig toegankelijke vrouw die met je meedenkt, heel flexibel is en altijd naar oplossingen zoekt. Je krijgt bij haar zoveel meer dan waar je voor betaald en afspraak is afspraak. Heel erg fijn om mee te werken. Een aanwinst in deze branche!”

HBHidayaScarf

jouw investering

Niets irritanters dan niet weten waar je aan toe bent. Bij Casa Connect staat transparantie hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt op basis van verschillende pakketten. Welke van jou van toepassing kun je hieronder bekijken en ook bespreken tijdens de intake.

informatieve website basis

797,-

exclusief btw

“SPOED? Om jouw website binnen 7 dagen gereed te hebben betaal je een meerprijs van €97”

informatieve website uitgebreid

997,-

exclusief btw

“SPOED? Om jouw website binnen 7 dagen gereed te hebben betaal je een meerprijs van €97”

Woocommerce webshop

1097,-

exclusief btw

“SPOED? Om jouw webshop binnen 7 dagen gereed te hebben betaal je een meerprijs van €97”

shopify webshop

997,-

exclusief btw

“SPOED? Om jouw webshop binnen 7 dagen gereed te hebben betaal je een meerprijs van €97”

zij gingen jou voor

FAQ

Lees hier de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten, dan beantwoord ik die graag tijdens jouw intake of vrijblijvend gesprek.

Kan ik in termijnen betalen?

“Je kunt in twee termijnen betalen. Als je daarvoor kiest geef je tijdens de betaling toestemming om een maand na de eerste betaling de tweede termijnbetaling automatisch te laten innen als SEPA-incasso.”

“Nee. Een hostingpakket voor jouw domeinnaam (en dus om jouw website aan te koppelen) dien je zelf te regelen. Wel kan ik je adviseren welk pakket je kunt nemen en hoe het in z’n werking gaat.”

“Je bent niet verplicht. Wel raad ik je ten zeerste aan om een onderhoudsabonnement af te nemen als je een WordPress website of Woocommerce webshop hebt laten maken en zelf geen affiniteit hebt met webdesign. Shopify is gebruiksvriendelijker en is op technisch vlak goed zelf te beheren. Je kunt hoe dan ook altijd een onderhoudsabonnement bij mij afnemen voor slechts €49 ex btw per maand – OF €79 ex btw per maand indien er meer dan 5x per maand wijzigingen doorgevoerd moeten worden – om jouw website up to date te houden en aanpassingen door te voeren.”

“Afhankelijk van hoe snel je de content en andere gevraagde informatie kunt aanleveren. Ik zet de deadline op max 14 dagen, maar dan moet ik wel alle informatie in mijn bezit hebben. Lever je de content niet op tijd aan, dan kan de deadline dus verschuiven.”

“Technische fouten door eigen toedoen (of je nou geen onderhoudsabonnement hebt of wél, maar zelf aan de website sleutelt zonder overleg) kan inderdaad een vergoeding voor gevraagd worden. Dat is per situatie anders, maar de prijsindicatie zal altijd van tevoren gemeld worden. “

casa connect

© 2024 all rights reserved

casa connect webdesign

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.