casa connect

Zelf aan de slag

online cursus wordpress website maken

“Liever zelf aan de slag gaan met het bouwen van jouw website kan handig zijn als opstapje naar het zelf worden van een webdesigner of als je budget het op dit moment niet toelaat om met een professional aan de slag te gaan.”

Laat ik maar meteen eerlijk met je zijn:

Je wordt niet serieus genomen zonder website!

“Toen ik begon met mijn onderneming en ik voor het eerst serieus aan de slag ging met mijn website kwam ik erachter hoe erg ondernemerschap en een website maken onderschat wordt! Als kleine speler moest ik zelf alle ballen hoog in de lucht houden en online zichtbaar zijn en serieus genomen worden was een lastige!”

“Doordat ik met de jaren leerde van anderen die al succesvol waren – en door hun tips op te volgen – bleef ik beetje bij beetje groeien. Ik wist op een gegeven moment wat écht belangrijk was, hoe ik dat kon implementeren en dat in mezelf investeren een absolute must is. Alleen is dat laatste vaak een groot kostenpost en zag/zie ik zo veel startende ondernemers in dubio over de uitgaven en samenwerken met anderen die niet altijd even betrouwbaar zijn of snel reageren. Daarom ontwikkelde ik dit kostenbesparende product die jouw business een boost geeft en waarmee de regie in jouw eigen handen laat blijft.”

Jouw website binnen 10 dagen gereed

“Yes, je leest het goed. Als je je houdt aan de modules van de online cursus kun je jouw WordPress website of Woocommerce webshop binnen 10 dagen online hebben staan.”

Maak je geen zorgen!

Geen technische kennis nodig

“In de cursus leer je namelijk hoe je met de juiste template aan de slag kan gaan om het geraamte van je website of webshop al meteen in orde te hebben.

Daarnaast bevat de online cursus 10 modules met stap voor stap video instructies, zodat jij het precies kunt volgen.”

online cursus wordpress website

Kostenbesparend

En dat niet alleen!

“Naast het feit dat je door de BIZAR lage prijs van deze cursus kosten bespaart loop je ook geen risico. Als jij namelijk binnen 10 dagen besluit dat het niks heeft opgeleverd, krijg jij je geld terug.

Om het af te maken heb jij ook nog eens een JAAR LANG TOEGANG! Dus wil jij niet binnen 10 dagen live gaan en het iets rustiger aan doen? Je hebt genoeg tijd om met de cursus aan de slag te gaan.”

Let's go!

Direct aan de slag

“Na het aanschaffen van de online cursus krijg jij automatisch inloggegevens naar je e-mail toegestuurd. Je kunt deze gebruiken om in te loggen in de leeromgeving Huddle. Je maakt een eigen wachtwoord aan en je hebt direct toegang tot de hele cursus. Gefeliciteerd, je kunt nu direct aan de slag.”

de online cursus bevat de volgende modules:

“De online cursus is opgesplitst in verschillende modules met instructievideo’s verdeeld over 10 dagen. Sommige dagen bevatten meer video’s en sommige dagen meer huiswerk.”

Domeinnaam en hosting

Wordpress downloaden

Plug-ins en startertemplate installeren

Aanpassen van lay-out

landingspagina opbouwen

Landingspagina invullen

header en footer

Inhalen afgelopen dagen

woocommerce

laatste stappen voor je live gaat

kind words

Jouw investering

Jij gaat zelf aan de slag, want je wilt zelf leren hoe je jouw website in 10 dagen online kunt krijgen of je wilt een kijkje achter de schermen van een webdesigner.

€97,- (i.p.v. €297,-)

FAQ

Hoe lang heb ik toegang tot de online cursus?

“Je hebt een jaar lang toegang tot de online cursus leeromgeving.”

“Deze online cursus is geschikt voor twee type personen. Degene die een website of webshop nodig heeft, maar geen budget om het uit te besteden en degene die een kijkje achter de schermen wilt nemen m.b.t. WordPress en het gebruik ervan.”

“Na het aanschaffen van de online cursus krijg je automatisch de inloggegevens toegestuurd naar de door jouw opgegeven e-mailadres. Hiermee kun je direct inloggen en de cursus starten.”

casa connect

© 2024 all rights reserved

casa connect webdesign

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.